Nummer 9

Volledig uitgerust en direct aan het water
8 personen 2x tweepersoons + 2x stapelbed

De eigenaars van dit huis hebben de authentieke sfeer van een zomerhuis weten te behouden. De sfeervolle inrichting, met een oer-Zeeuwse touch maken dat je je meteen thuis voelt. De keuken is praktisch ingericht en van alle gemakken voorzien. Daarnaast is er een ruime bijkeuken met wasmachine, droger en er staat een dubbele ijskast met ingebouwde ijsblokjes-machine.

Bekijk vakantiehuis

Nummer 10

Ruime villa met uitzicht op Veere
9 personen 4x double + single bed

Een ruime (180 m2) en frisse villa (bouwjaar 2008) met vrij uitzicht over het Veerse Meer vanaf de eerste verdieping. Het staat in de Reigerlaan achter de rij huizen die grenzen aan het Veerse Meer. Dit huis is gelegen op 660 m2 grond met parkeerplek voor drie auto's en een speelhoek voor de kinderen in de tuin. Het huis is ideaal voor een grote groep of twee gezinnen.

Bekijk vakantiehuis

Nummer 12

Familie bungalow met riante tuin
4 personen tweepersoons + stapelbed

Deze bungalow van 90 m2 is gelegen op 630 m2 grond en heeft een tuin rondom. De ruime open keuken is van de woonkamer gescheiden door een gezellige bar. In de woonkamer staat een grote houten tafel waar je makkelijk met een grote groep kan dineren. Tijdens winteravonden of wat minder zwoele zomeravonden kan je genieten van de knusse open haard.

Bekijk vakantiehuis